Onze websites

Al onze websites zijn voorzien van onderstaande toepassingen. 

Responsive design

Steeds meer mensen gebruiken een telefoon of tablet als ze online zijn. Een website die is geoptimaliseerd voor de desktop, tablet en smartphone is voor uw toekomstige website essentieel. Daarom zijn onze websites altijd gebouwd volgens een responsive design. Uw website heeft daarmee op elk apparaat een perfecte opmaak met teksten die perfect leesbaar zijn.
Met een responsive website kunnen ook alle mobiele internetters uw bedrijf vinden en zullen ze sneller contact opnemen of een offerte aanvragen.

WordPress

Onze websites maken gebruik van WordPress. Dit systeem wordt gebruikt door organisaties als LinkedIn, Starbucks en Radio 538. WordPress is een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). Met WordPress is uw website na oplevering gemakkelijk aan te passen en te beheren. Nadat wij uw website hebben opgeleverd kunt u zelf uw teksten wijzigen en foto’s plaatsen. In combinatie met onze service is WordPress altijd up-to-date en met de vele mogelijkheden kunt u naderhand beslissen extra functies toe te voegen. 
 

SEO

Door middel van Search Engine Optimalization (SEO) proberen wij uw website zo hoog mogelijk in Google te plaatsen. Ook zorgen wij voor een goede uitstraling van uw zoekresultaten in Google. Met uw website hoog in Google heeft u meer kans op potentiële klanten en meer traffic naar uw website.