Website laten maken

Wij kunnen alles realiseren. Aan de hand van uw wensen maken wij een offerte en krijgt u van ons een advies voor het best haalbare resultaat. Na overleg beginnen wij aan de eerste versie van de website en streven we ernaar die al na een aantal dagen te kunnen tonen. Met uw opmerkingen en voorkeuren wordt de website vervolgens verder ontwikkeld, waarna het eindresultaat wordt opgeleverd.

De prijs van een website hangt af van de moeilijkheidsgraad en hoeveelheid tijd die nodig is om de website te realiseren. 

Het is ook mogelijk uw website af te nemen zonder maandelijks tarief. Als u geïnteresseerd bent meer informatie over deze prijs neemt u contact met ons op.

Hosting

Wij bieden hosting aan voor bestaande en nieuwe websites. Als u een website heeft en alleen uw domeinnaam wilt overzetten naar onze hosting kost dit €40. Als u bij ons een website afneemt rekenen wij minder en maken we een bundelprijs. 

 

Onze websites bieden veel voordelen. Bekijk hier alle voordelen waarvan u profiteert als u een website van ons gebruikt.

Voordelen van Senturi