Website laten maken

Wij kunnen alles realiseren. Aan de hand van uw wensen maken wij een offerte en krijgt u van ons een advies voor het best haalbare resultaat. Na overleg beginnen wij aan de eerste versie van de website en streven we ernaar die al na een aantal dagen te kunnen tonen. Met uw opmerkingen en voorkeuren wordt de website vervolgens verder ontwikkeld, waarna het eindresultaat wordt opgeleverd.

De prijs van een website hangt af van de moeilijkheidsgraad en hoeveelheid tijd die nodig is om de website te realiseren. Om toch een indicatie te geven van wat wij kosten hebben wij een basisprijs voor onze websites. Deze prijs is een eenmalig bedrag van €550 + een maandelijks tarief van €10.

Eenmalig bedrag - Met het eenmalige bedrag krijgt u een website met 5 standaard pagina's, inclusief een contactpagina met contactformulier. Daarnaast is de website geschikt voor desktop, tablet en smartphone en is de site zelf aan te passen na oplevering. Ook zorgen we voor uw aanwezigheid in Google.

Maandelijkse tarief - Met het maandelijkse tarief maken wij het mogelijk al uw websitezorgen uit handen te nemen. Wij bieden 24/7 support voor aanpassingen, defecten of ontevredenheden. Dit hoeft u dus nooit zelf te doen!

Het is ook mogelijk uw website af te nemen zonder maandelijks tarief. Als u geïnteresseerd bent meer informatie over deze prijs neemt u contact met ons op.

Hosting

Wij bieden hosting aan voor bestaande en nieuwe websites. Als u een website heeft en alleen uw domeinnaam wilt overzetten naar onze hosting kost dit €40. Als u bij ons een website afneemt rekenen wij minder en maken we een bundelprijs. 

 

Onze websites bieden veel voordelen. Bekijk hier alle voordelen waarvan u profiteert als u een website van ons gebruikt.

Voordelen van Senturi